22,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Huomaa hyvä! Oma vahvuuskirjani
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
Ilmestyy 7.3.2022
  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-248-6
  • Nidottu, 50 sivua

Lotta UusitaloKaisa Vuorinen

Huomaa hyvä! Oma vahvuuskirjani

 

Huomaa hyvä! Oma vahvuuskirjani on lapsen oma hyvän huomaamisen kirja, jossa opetellaan tuntemaan itseä ja muita vahvuuksien ja taipumusten kautta. Kirjassa on tehtäviä, joiden avulla harjoitellaan ystävällisyyttä, sinnikkyyttä, itsesäätelyä ja muita luonteenvahvuuksia. Huomaa hyvä! -sarjasta tuttu Vahvuusvaris johdattaa ja innostaa tehtävien äärelle. Niissä piirretään, kirjoitetaan, leikitään, askarrellaan ja pelataan — ja samalla opitaan tärkeitä luonteentaitoja.

Kirja sopii noin 5—8-vuotiaille käytettäväksi kotona, varhaiskasvatuksessa ja koulussa. Kirjaa tukevat muut Huomaa hyvä! -sarjan teokset, mutta Oma vahvuuskirjani toimii myös itsenäisenä teoksenaan. Siitä tulee aina käyttäjänsä näköinen mestariteos!

FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on tutkinut lasten hyvinvointia, luonteenvahvuuksia ja oppimisen haasteita ja kehittänyt paljon käytännönmateriaaleja opettajankoulutukseen.

KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina.

Yhdessä Lotta ja Kaisa ovat tutkineet luonteenvahvuusopetusta, luennoineet aiheesta lukuisissa maissa ja tuottaneet paljon sekä painettua että digitaalista materiaalia kasvatus- ja opetustyöhön (ks. positive.fi).

Kuvittaja: Ina Majaniemi

Ilmestyy 7.3.2022
  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-248-6
  • Nidottu, 50 sivua