35,90 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Havaintomotoriikka
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-337-7
  • Nidottu, 131 sivua

Timo Jaakkola

Havaintomotoriikka

Harjoitteita motoristen taitojen kehittämiseksi

Havaintomotoriikan kehittyminen näkyy sujuvana liikkumisena ja tehokkaana fyysisten tehtävien ratkaisemisena. Sen osa-alueita ovat kehontuntemus, avaruudellinen hahmottaminen sekä suunnan ja ajan hahmottaminen. Tarvitsemme havaintomotoriikka paitsi kaikissa liikunnallisissa suorituksissa myös esimerkiksi liikenteessä selviytymisessä ja monissa ammateissa.

Teos sisältää runsaasti havaintomotoriikkaa kehittäviä harjoitteita, joita voi hyödyntää lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisessa, opettamisessa ja valmentamisessa. Kirja soveltuu ideapankiksi esimerkiksi lasten liikuttamiseen varhaiskasvatuksessa, alakoulujen liikunnallistamiseen, perusopetuksen liikunnanopetukseen, lasten ohjaamiseen urheiluseuroissa ja myös tavoitteelliseen urheiluvalmennukseen. Harjoitteiden toteuttaminen on helppoa, sillä tehtävät eivät vaadi erityisiä välineitä eivätkä liikunta-alan koulutusta.

Timo Jaakkola on koulutukseltaan liikuntatieteiden tohtori ja psykologi, joka työskentelee liikuntapedagogiikan apulaisprofessorina Jyväskylän yliopistossa. Lisäksi hän on dosenttina Rauman opettajankoulutuslaitoksessa. Jaakkola on kirjoittanut useita kirjoja muun muassa liikuntataitojen oppimisesta, taitoharjoittelusta ja liikuntapedagogiikasta.

  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-337-7
  • Nidottu, 131 sivua