59,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Hyvän mielen taidot + Hyvän mielen kortit -paketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • Nidottu
  • kirja ja kortit

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen taidot + Hyvän mielen kortit -paketti

 

Paketti sisältää tuotteet:

Hyvän mielen taidot -kirja

Hyvän mielen taidot ovat taitoja, joiden avulla elämä sujuu niin että siinä on iloa ja energiaa. Kuka tahansa voi kehittää omaa mieltään joustavammaksi hyvän mielen taitojen avulla. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa. Hyvän mielen taidot auttavat tunnistamaan oman potentiaalin ja tekemään unelmista totta.

Kirja auttaa sinua huomaamaan, millaisia taitoja sinulla jo on ja mitä haluaisit itsessäsi kenties kehittää. Parhaiten hyvän mielen taidot saa haltuun itse kokeilemalla ja harjoittelemalla. Siksi kirjassa on runsaasti esimerkkitarinoita ja elämyksellisiä tehtäviä.

”Mainio kokonaisuus keskeisistä hyvinvointi- ja elämäntaidoista.”
- Esilukijan kommentti


Hyvän mielen kortit

Hyvän mielen kortit toimivat mielikuvaharjoitteina kohti mielen joustavuutta. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa.

Kortit perustuvat positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin, joita hyödyntämällä on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää.

Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Inspiroivat kuvat on ottanut Krista Keltanen.


Maaretta Tukiainen on tietokirjailija, muotoilija ja valmentaja, joka on vaihtanut alaa ja ammattia uransa aikana lukuisia kertoja — siitä itsekin yllättyen. Hänen ajattelunsa perustuu positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin, joita hyödyntämällä on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää.


Tykkää Hyvän mielen taidoista Facebookissa!

  • Nidottu
  • kirja ja kortit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen kortit

Erno Lehtinen - Marja Vauras - Marja-Kristiina Lerkkanen

Kasvatuspsykologia

Markku Ojanen

Onnellisuuksien oivaltaja

Lauri Järvilehto

Hauskan oppimisen vallankumous

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen vuosi (pinkki)

Sonja Strömsholm - Emilia Lahti - Lauri Järvilehto - Meeri...

Sisu

Annarilla Ahtola (toim.)

Psyykkinen hyvinvointi ja oppiminen

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen taidot