39,90 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Onnistu eriyttämisessä
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
Ilmestyy 11.8.2023
  • 2., uud. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-421-3
  • Nidottu, 320 sivua

Anssi RoihaJerker Polso

Onnistu eriyttämisessä

Toimivan opetuksen opas

Eriyttämisen tulisi koskea kaikkia oppilaita. Opetusta eriyttämällä jokainen oppilas saa onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden oppia omien vahvuuksiensa mukaisesti.

Teos antaa opettajalle paljon konkreettisia vinkkejä niin eriyttämistä tukeviin opetusjärjestelyihin, oppimisympäristöihin, opetusmenetelmiin, oppimisen tukimateriaaleihin kuin oppimisen arviointitapoihin. Liitteisiin on koottu lomakkeita opettajan työn tueksi. Yhteisöllisesti toteutettu eriyttäminen voi olla mielekäs ja vaivaton osa opetuksen suunnittelua ja toteutusta.

Uudistetussa painoksessa on huomioitu uusien tutkimusten tuomat näkökulmat niin teoriaosuuksissa kuin käytännön vinkeissä. Teokseen on lisätty antia muun muassa eriyttävästä arvioinnista ja ylöspäin eriyttämisestä sekä vahvistettu aineenopetuksen näkökulmaa eriyttämiseen.

Anssi Roiha on koulutukseltaan erityisluokanopettaja ja englannin aineenopettaja. Tällä hetkellä hän työskentelee vieraiden kielten didaktiikan yliopistonlehtorina Turun opettajankoulutuslaitoksessa. Jerker Polso on koulutukseltaan erityisopettaja ja luokanopettaja. Tällä hetkellä hän työskentelee Jyväskylän normaalikoulussa perusopetuksen 1.—6. luokkien rehtorina.

Ilmestyy 11.8.2023
  • 2., uud. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-421-3
  • Nidottu, 320 sivua